En marxa …

En marxa …

Avui, 30 de gener de 2011, hem començat a penjar les rutes que fem sempre que podem …  Com veureu si aneu consultant el nostre blog, normalment són rutes de dificultat baixa o moderada i d’una durada d’entre 1 i 4 hores. Ja fa uns quants anys que en fem, però gràcies a disposar des d’aquest Nadal d’un GPS TwoNav ens hem decidir a penjar-les a la xarxa. Si fem alguna passejada que no hi és al Wikiloc (felicitats als qui el tiren endavant !) la penjarem també allà. I res més per ara.

Bon camí !


2 comentaris on “En marxa …”

  1. Miquel ha dit:

    Molt maco el blog, a veure si trobeu el geocaching!


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s